AÖL 4-5 Ocak 2014 Tarihinde Yapılan 1. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı

Sınav Sonuçlarınızı Öğrenmeden Önce Aşağıdaki Açıklamaları Dikkatlice Okuyunuz!

1. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Girişlerinden sisteme girerek "Öğrenci Genel Bilgiler" menusu altındaki “Sınav Sonuçları” veya "Dönem Dersleri" seçeneklerinden (2013/1.dönem) öğrenebilirsiniz.

2. Mezun olan öğrencilerimizin diplomaları sonuçlar açıklanmasından sonra 2 ay içerisinde hazırlanarak koordinatör Halk Eğitim Merkezlerine gönderilecektir.

3. Mezun olduğuna dair belgeye ihtiyaç duyanlar işlemlerini yaptırdıkları irtibat bürolarına (Halk Eğitim Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi) başvurabilirler. (Çok zorunlu olmadıkça, çıkma belgesi istemeyiniz bunun yerine “mezuniyet yazısı” alabilirsiniz.)

4. Durumu “Mezuniyet incelemesinde” olan öğrencilerimiz gerekli incelemeler yapıldıktan sonra “mezun” konumuna gelecek olup, sistemde öğrencilik durumu "Mezun" görünenler "çıkma belgesi" veya "mezuniyet yazısı" alabilirler.

5. Sınav sonuçlarına itirazı olan öğrencilerimiz 10 TL itiraz harcını bankalara (Ziraat Bankası-Halk Bankası- Vakıfbank) yatırdıktan sonra 10 gün içerisinde (sınav sonucu açıklandıktan sonra) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Teknikokullar / Ankara adresine dilekçe ile (posta – kargo vb) başvurabilirler.

6. Mezun olamayan öğrencilerimiz 28 Şubat 2014 tarihi mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. (kayıt yenileme klavuzunu okuyunuz.)

7. 2012 ve sonraki yıllarda ilköğretimi veya ortaokulu tamamlayarak Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıranlar (tasdikname ile kayıt olsalar bile) mutlaka kayıt yenilemek zorundadırlar.

8. Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder