Anadolu Üniversitesi Kayıt Yenilemeler Bugün Başladı

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK ?
Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme duyurusunu hazırlamıştır. Kayıt yenilemelerinin nasıl yapılacağı bilgisi aşağıda yer almaktadır.
1.aşama: “Ders Ekle-Sil”
2.aşama: “Kayıt Yenileme Bedelinin Bankaya Ödenmesi” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.
Not: Önce ders ekle sil işlemini yapmalısınız,yatıracağınız ücret ders ekle sil işleminin ardından size pdf olarak iletilecektir.
Dikkat: Bu yıl kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle sil işlemi yapmayacaklardır.
Kayıt yenileme işlemleri ne zaman yapılacak ?
15 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayıp
26 Eylül 2014 Cuma günü mesai saati bitimind
e sona erecektir.
Ders ekle sil işlemi nasıl yapılacak ?
Öncelikle öğrencilerin ders atamaları AÖF tarafından otomatik olarak 30 Kredi şeklinde yapılıyor. Bu derslere alttan dersler de ekleniyor fakat ders ekle sil sürecini kendiniz kontrol etmelisiniz. Aşağıda anlatımını yaptığımız ders ekle sil işlemleriyle 45 Krediye kadar alttan veya üstten ders alabilirsiniz.
>>> Kayıt Yenileme Sayfası <<< (Öğrenci Otomasyonu seçip giriş yapınız)

Kayıt yenileme ücretini nereden öğrenebilirsiniz ?
Banka ödeme bilgileri ders ekle-sil ekranında veya bu işlem sonucu dökümü alınan “Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfası”nda yer alacaktır.

Kayıt Yenileme ücretleri genellikle 180 – 300 TL civarındadır.


Ücretler Vakıfbank’a yatırılacak:
Kaydını yenileten öğrenciler http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içerisinde mutlaka kontrol etmelidirler.
Şifresini kaybetmiş veya hatırlamayan öğrenciler AÖF bürolarından bizzat veya 444 10 26 numaralı telefonu arayarak yeni şifre alabilirler. Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde kayıt yenileten öğrenciler ders kitaplarını bağlı olduğu AÖF bürosundan kayıt yenileme tarihleri içerisinde veya sonrasında alabilirler. 01 Mart 2014 Cumartesi günü AÖF büroları kayıt yenileme işlemleri için açık olacaktır.
Kayıt Yenileme ve Öğrenci Kılavuzlarına http://kayit.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.
İLETİŞİM
• Öğrencilik işlemleriniz ile ilgili sorularınız için 444 10 26 numaralı telefondan Açıköğretim Etkileşim Merkezini (Çağrı Merkezi) arayabilirsiniz.
• http://www.anadolu.edu.tr/ adresindeki “Açıköğretim” linkinden büro hizmetleri ve AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.
• e-posta: aofbilgi@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız).
Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder