Aöf 2015 Tek Ders Sınavı Ne Zaman Açıklanır ?

27 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen AÖF tek ders sınavı ile bir çok aday mezun olabilecek. AÖF tek ders sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise henüz bilinmemekte.
Geçtiğimiz yıl AÖF tek ders sınavı 20 Temmuz’da yapılmış sonuçlar ise 1 Ağustos’ta açıklanmıştır. Yani bir 7-10 günlük bir açıklanma sürecinden bahsedebiliriz.

2015 AÖF Tek ders sınavı sonuçları

AÖF’ün bu yıl sınav sonuçlarını erken açıkladığını varsayarsak, sonuçlar 6 Temmuz’a kadar açıklanacaktır. Bu tarih tamamen tahmini olup, öğrencilere fikir verilmesi amacıyla eklenmiştir.
AÖF tek ders sınavı sorularına itiraz ve iletişim:
AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 – 850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi’ni arayarak itirazda bulunabilirsiniz. İletişim için de aynı numaralar geçerlidir.
acik ogretim aof
Tek ders sınavı notu, dönem sonu notu mudur ?
Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu (%70) yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.
Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.
Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder