Aöf hakkında bilgiler

AÖFBİLGİ

Öncelikle yeni kayıt yapan öğrencilere başarılar diliyoruz. NorFULL ailesi  her ortamda size gerekli olan bilgi, not ve haberleri paylaşıp sizlere yardımcı olacaktır.
Anadolu AÖF hakkında bilgiler;

# Anadolu aöf 3 yıldır yıllık sistemden dönemlik sisteme dönmüştür.  Güz ve bahar dönemlerinden oluşmaktadır.
# Güz ve bahar dönemleri vize ve final sınavları olarak 2 sınavdan oluşmaktadır. Geçme notu hesaplanırken vize sınavının %30'u final sınavının %70'i baz alınıp hesaplanır ve geçme notunuz bulunur. Örnek verecek olursak Vize sınavından 50 aldınız final sınavından 80 aldınız geçme notunu hesaplarken 0.30*50 = 15   0.70*80=56     56+15=71  Geçme notunuz 71'dir.
#Aöf 'te çan eğrisi vardır.
aöfharfnotları






# Her dönem başında yeni kayıt yaptıran öğrenciler yeni kayıt, okulu devam edenler kayıt yenileme yaparken harç ücreti yatırmaktadır.Harç ücreti alınan derslere göre değişmektedir.
# Bürolardan ilgili dönem kitaplarınızı her yeni doneminizde alabilirsiniz. Ders tekrarı yapanlara tekrar kitap verilmez. Şayet kitaplarda yazım hatası vb. Sorunlar var ise yeni kitapları sınıf tekrarı yapsanız dahi büronuzdan alabilirsiniz. Büro hizmetleri hakkında bilgiler için tıklayınız.
#Bürolarınıza telefondan ulaşmayı 2 yıl önce kaldırılmıştır. Her türlü bilgi,soru ve öneri için 444 10 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.
#2015-2016 öğretim yılı itibari ile sınavlara girerken öğrenci kimlik kartı bulundurma zorunluluğu kaldırıldı. Nüfus cüzdanınız veya ehliyet  ile sınav giriş kağıdınız ile sınava  gireceksiniz. Sınavlarda Ösym Sınavlarında verilen silgi,kalem vb gereçler verilmemektedir. Kendi Kalem,silginizi kendiniz götüreceksiniz. Ayrıca Run,Exe,Story kısaca bilgisayar özelliği olmayan basit hesap makinesi ile sınavlara girebilirsiniz.
#Tüm sınavları okullarda olmaktadır. Sınavdan 10 gün kadar önce hangi okulda gireceğinizi gösteren sınav giriş belgesi öğrenci panelinizden yayınlanmaktadır.
#Yakın geçmiş yıllarda bütünleme sınavı olmadı bu senede olmaz gibi görünüyor. Sadece mezun konumda olan ve tek dersten başarısız olan öğrencilerin girebildiği tek ders sınavları vardır.
#2015-2016 öğretim yılı akademik takvim için tıklayınız


Atatürk AÖF kısa bilgiler;

#Yürütülmekte olan programlarda yer alan dersler için yapılan sınavların sonuçları "Bağıl Değerlendirme Esasları" çerçevesinde değerlendirilir.
Öğrencilerin ilgili ders için başarı durumları harf notu olarak belirlenir. Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır.
#2015-2016 öğretim yılında programlara kayıtlı öğrencilerin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıt işlemleri 5 - 11 Ekim 2015 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.
Ders kayıt kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız
# Sınavlar Programlarda yer alan derslere ait sınavlar; öğrenci yoğunluğuna bağlı olarak, belirlenecek olan sınav merkezlerinde hafta sonlarında ve yüz yüze oturumlar şeklinde yapılacaktır. Sınav merkezlerinin belirlenmesinde öğrencilerimizin tercihleri de gözönünde bulundurulmaktadır.
Sınavlara ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.
#Açıköğretim derslerine erişim konusunda yardım için buraya tıklayınız.
Öğrenim yönetim sistemine (LMS) erişmek için tıklayınız.
#Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS), öğrencilik işlemleriniz ile ilgili olarak, sınav yeri tercihinde bulunabileceğiniz, sınav Notlarınızı öğrenebileceğiniz, not durum belgenizi (Not kartı – transkript) görüntüleyebileceğiniz, gerekli bilgilendirme mesajlarını okuyup cevap verebileceğiniz şekilde öğrencilik iş ve işlemlerinizin sorunsuz olarak takip edilebilmesi amacıyla tasarlanmıştır.
Öğrenci bilgi sistemi konusunda yardım için tıklayınız.
Öğrenci bilgi sistemine erişmek için tıklayınız.
#2015-2016 öğretim yılı akademik takvim için tıklayınız


Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder