ULUSUMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

102171513523.07.20151958gaziantepgunes
Şehitlerimizin  kanları ile sulanarak kurulmuş olan  devletimize karşı yıllardan beri yürütülen bölme parçalama, ayrıştırma amaçlı terörü yok etmek ve bu oyuna dur demek için mücadele ederken, tıpkı Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon Kocatepe’de, İzmir’de  milletimizi tarihten silmeye çalışan dış düşmanlara karşı savaşırken şehadet mertebesine erenler gibi dış güçlerin maşası olan içteki işbirlikçi ve bölücülerle savaşırken, terörle mücadele ederken şehadet mertebesine ulaşanların aziz ruhları önünde saygı ile eğiliyoruz, aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz.
Tarihe baktığımızda ;
Türklerin engin sabır ve hoşgörüsünün devlet yönetiminde hep ön planda olduğunu görürüz. Sanılmasın ki bu sabır çaresizliktir! Sanılmasın ki bu sabır korkmaktır! Dün Dağlıca'da Bugün İse Iğdır'da yaşananlarla Türk Milletinin sabır sınırları zorlanmaktadır!
Bugün bütün Türk Milletince bilinen dış mihrakların desteği ile ülkemizin bölünmez bütünlüğüne saldıranlara, terörist hareketler ile ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmeye çalışanlara bir gün büyük Türk Milletinin sabrının taşabileceğini hatırlatmak isteriz.
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine Hitabı’nda dile getirdiği gibi; Türk milletinin birinci vazifesi Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Bugün ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere, tarihten ders almaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bu yüce millet en zor anlarını yaşadığı Kurtuluş Savaşı sırasında dahi bölücülüğe fırsat vermeyip o yolda hareket edenlere gerekli cevabı vermiştir. Bu günde gereğini yerine getirmekte tereddüt etmeyecektir. Ülkemizi bölüp parçalamaya yönelik olarak yürütülen terör eylemlerini gerçekleştiren, dış güçlerin maşası, terör örgütünü kınarken, bu davranış ve hareketlerin sonucunun tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş önceki girişimler gibi Türk Milleti’nin sarsılmaz iradesi ile dağılacağını hatırlatırız.
 
Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruma uğruna teröristlerle mücadele ederken gözünü kırpmadan ölüme giden, ülkemiz için canını seve  seve feda eden  şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde işimize gidebildiğimizin, yaşamımızı devam ettirebildiğimizin, rahat uyuyabildiğimizin, okulumuza gidebildiğimizin, ibadetimizi yapabildiğimizin bilincindeyiz.
Şehadet mertebesine ulaşan milletimizin gözbebeği, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, emniyet mensuplarının, diğer bütün şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz. RUHLARI ŞAD OLSUN .
NorFuLL Paylaşım Mekanı
Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder