www.norfulpaylasim.com Üzerinden ders notu paylaşımına devam ediyoruz

2010 Yılından bu yana sanal ortamda sizlere yardımcı  olmaktan gurur duyuyoruz. 2014-2015 öğretim yılında’da açıköğretim fakültesi farklı bölümlerin ders notlarını www.norfulpaylasim.com'dan ücretsiz olarak paylaşmaya devam edeceğiz.
Paylaştığımız ders notları sade ve karışık değildir çoğu arkadaşlarımız bu notlar sayesinde derslerden başarıyla geçtiğini bizlere bildirmekte. Günlerce ders çalışıp kendi notunu çıkaramayacak çalışan arkadaşlarımıza faydalı olacağından eminiz. Ders notlarının çoğu bizim değildir okuyupta kendine ders notu çıkarıp bizimle paylaşıp yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımızın ders notlarıdır.
İnternette bu notları para karşılığında pazarlayan insanlara karşı kurulmuş olan sitemiz bu senede sizlere olmaktan mutluluk duyuyor.
Herkeze Başarılar Diliyoruz.

Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder