Anadolu Aöf'te Bir Değişiklik Daha

Anadolu aöf önce sınır geçme notunu 35'e yükseltti yetmedi, ''bağıl değerlendirme sistemini'' kaldırıp ''öğrenci değerlendirme sistemine'' geçti. Şimdi ise öğrencileri ters köşe yaparak 4+4+4+4+4 kuralı yani 4a 4b 4c 4d 4e eşit miktarda çıkan şıkları bu sene değiştirip karmaşık şekilde yapmış görünüyor bugün yayınlanan cevap anahtarı ile bunun kaldırıldığını görmüş olduk. Örneğin Finansal yönetim-I dersinden 3 tane e  5 tane c şıkkı var.
Detaylı olarak  giriş yapıp soru ve cevaplara bakabilirsiniz. Sınav sorularına bakmak için tıklayınız

Bu kuralı uygulayıp dersi geçen arkadaşlar olduğunu duyuyorduk, bu senede bu kurala göre çoğu öğrenci eşit miktarda şıkları dağıtabilmek için belki doğru olan cevaplarını değiştirdi... Sınav sonuçları 15-20 güne açıklanacak bu kural öğrenciye nasıl yansıyacak göreceğiz.
Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder