Aöf Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı ?

AÖF güz dönemi vize sınavları 12 – 13 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak, sınav giriş yerlerinin açıklandığına dair bir çok bilgi ortada dolanıyor. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı ? Öğrencilere gönderilen mesajlara göre sınav giriş yerleri açıklandı ancak belgelerine ulaşmak isteyen öğrenciler hata ile karşılaşmakta.

Anadolu Üniversitesinin resmi sayfası, AÖF sınav giriş belgeleri ile ilgili sorulan sorulara şu şekilde cevap vermiştir:
Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesindewww.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümünden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak veya AÖF Bürolarından alacaklardır.

ders-calisma-aliskanligi

2015 AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR ?
Öncelikle AÖF sistemine giriş yapmanız gerekmektedir: www.anadolu.edu.tr/acikogretim bu adresi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ilgili menüde sınav giriş belgenizi göreceksiniz.
Bu belge evde yazıcınız var ise ctrl+p komutuyla yazdırılabilir veya bir internet cafe aracılığıyla belgeyi yazdırabilirsiniz. Sınav giriş belgeniz sınav günü yanınızda bulundurmanız gereken bir belgedir aynı zamanda kimliğinizi unutmayınız.

AÖF SINAV TARİHLERİ 
Güz Dönemi Ara Sınavı 12 – 13 Aralık 2015
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 – 24 Ocak 2016
Bahar Dönemi Ara Sınavı 16 – 17 Nisan 2016
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 – 05 Haziran 2016
2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016
Google Paylaş

Hakkımızda: NorFul Medya

2010 yılında açıköğretim forumlarında başladığımız paylaşımlarımıza 2013 yılından bu yana blogumuzda devam ediyoruz ve her geçen gün yeni bilgiler ve paylaşımlarımız ile siz öğrenci kardeşlerimize karşılıksız hizmet etmekteyiz. Facebook üzerindeki 20 grup 2 sayfamız üzerinden de paylaşımlarımız olmaktadır. Blogumuza ek olarak www.norfulpaylasim.com sitemizde'de sizlere hizmet vermekteyiz. Paylaşmak Bizim İŞİMİZ anlayışı ile her zaman yanınızdayız...

0 yorum :

Yorum Gönder